Livskvalité
2012-08-31kl:21:41:59 | Kategori: Roligheter!

Vin och mys med bästa vännen! En fredag när den är som bäst!


Du underbara fredag!
2012-08-31kl:09:14:41 | Kategori: Roligheter!

Så var det fredag igen, galet vad tiden går! H är lämnad på dagis och snart ska jag möta upp Angelica för fredagsmys!
Hoppas ni har en fin dag och att ni får bästa möjliga start på helgen!
Puss på er!

Dagens mamma: tunika och leggings H&M, kofta köpt i Köpenhamn ( tror att VeroModa har liknande ) Stövlar Burberry
Dagens Henrik: Jeans H&M, tröja Ralph Lauren


Vinterjacka by Zara
2012-08-30kl:16:12:12 | Kategori: Livet

Ja, jag vet att jag redan har typ 10 vinterjackor i garderoben och att jag borde använda dom istället för att shoppa fler. Men när jag var inne på Zara för lite sen så hittade jag denna snyggingen. Vad säger ni, visst måste det bli ett köp?! Tanken är att Henke också ska ha mörkblå vinterjacka från Zara, vi måste ju matcha :)
 


 
 

Jag & min Anna
2012-08-30kl:10:49:48 | Kategori: Livet

Jag har haft turen att hitta riktigt fina vänner. Vänner som jag vet finns där för mig no mather what! Vänner som jag kan lita på till 100 %. Som jag kan ringa till mitt i natten om jag bara behöver prata av mig eller har något som tynger mitt hjärta. Dom ställer alltid upp och det är värt mer än guld.
En av dom vännerna är Anna. Vi lärde känna varandra genom 4H och var väl mer bekanta än vänner i början. Efter ett tag började vi umgås lite mer och vänskapen växte sig starkare. Nu, typ 14 år senare, är vi oskiljaktiga. Jag klarar mig inte utan Anna. Anna finns där för mig i alla lägen och hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker till mig. Hon har funnits här för mig när jag har varit långt långt långt ner på botten och det är jag henne evigt tacksam för. Hon kan konsten att lyssna om jag behöver prata. Hon behöver inte säga något, jag ser och känner att hon hör vad jag säger och att hon bryr sig. På riktigt. Min finaste finaste vän, jag älskar dig!
 





Sovmorgon
2012-08-29kl:11:55:13 | Kategori: Livet

Det som ibland kan kännas jobbigt med att vara ensamstående är morgonsömnen. Vissa morgonar när H väljer att vakna VÄLDIGT tidigt (och då snackar vi innan 6...), då vill jag bara kasta in handduken och skrika rakt ut. För det finns ingen här som kan ta honom och låta mig lika kvar, om så bara i 5 minuter. Det finns ingen som kan göra morgonvälling och ta bort nattablöjan och sätta på en ny. Missförstå mig inte, jag älskar att göra detta och våra morgonrutiner är något av det mysigaste jag vet. Jag menar bara att ibland hade det varit skönt att bara få ligga en liten liten stund extra i sängen och bara få vakna i lugn och ro...
 
...fast dom dagarna han inte är hos mig, då vaknar jag ändå tidigt och då vill jag inget hellre än att han ligger i sin säng och ropar på mig ❤                  
 
 

...
2012-08-29kl:08:03:00 | Kategori: Livet


Pappa ♥
2012-08-28kl:18:45:00 | Kategori: Livet

Idag saknar jag min pappa. Eller, jag saknar min pappa varje dag, varje minut, fast jag ibland inte tror det. Men just idag känns det på ett annat sätt. Jag är inne i en ny fas i mitt liv och jag vet att pappa hade blivit glad av att se mig så här. Jag hoppas du sitter på ett moln där uppe i din himmel och ser ner på mig, pappa. Jag mår bra nu.
 

...
2012-08-28kl:07:36:00 | Kategori: Livet

 

Fullt ös, medvetslös
2012-08-27kl:22:49:00 | Kategori: Livet

Puh, vilken dag jag haft. Lämnade lilleman på dagis som vanligt vid 9, gick och handlade, hem och städa nedanvåningen, pratade med Nina i telefon i typ 5 olika omgångar, tvättade och plockade. Vid halv ett snörade jag på mig easytonen och gick en PW till Matildas skola för att hämta henne. Vi promenerade senare vidare till dagis för att hämta Henke och Malva. Dax för kusinhäng, moster & morbror var i Halmstad och fixade med bilen. Och vilken mysig eftermiddag vi hade. Lek och bus både inne och ute, badning, filmmys och massa kramar! En helt perfekt eftermiddag! Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att mina tankar kan få stanna fokuserade där dom är nu...     
 
Stora lilla Matilda, moster älskar dig till månen och tillbaka!
 

Särskilda behov
2012-08-27kl:10:19:00 | Kategori: Livet

Att ha barn kan ibland känns jobbigt. Vakna nätter, förkylningar, matvägran, bajsblöjor, ungar som inte vill sitta stilla, osv. Saker som för en "vanlig" familj kan känns som världens problem. Och man beklagar sig för sina vänner och ber om tips och råd.
Sen finns det dom familjer som skulle ge vad som helst för denna typen av problem. Familjer som har barn som inte KAN springa iväg från mamma, eller be om en extra kaka till fika, för dom kan inte äta den. Mammor & pappor som har barn med särskilda behov, barn som sjuka. Mammor som Evelina & Suzette.
Evelinas blogg har jag läst ett bra tag och detta är en tjej som jag beundrar på så många sätt. Jag beundrar henne för att hon "orkar". Hon "orkar" med Lucas kräkningar, Lucas sjukhusbesök, Lucas inskolning på dagis, som inte blir som en "vanlig" inskoling eftersom Lucas är sjuk, Lucas sätt att få mat och Lucas sätt att leva. Hon "orkar" även mitt i allt detta vara en bra sambo till Lucas pappa, en bra moster, dotter och syster. Evelina är en människa som jag gärna skulle vilja träffa personligen, för hon är inte som någon annan.
 
Suzettes blogg kom jag in på bara häromdagen och jag har inte riktigt hunnit läsa mig igenom allt, men in och läs det här inlägget och  skicka lite styrkekramar till Suzette genom skärmen.
 
Och glöm inte bort att vara tacksamma för det ni har, livet kan förändras så fort!
 
Evelina & hennes fina fina Lucas

...
2012-08-27kl:08:26:00 | Kategori: Livet


Happy days
2012-08-26kl:19:31:49 | Kategori: Roligheter!

Gårdagens partykväll var sååå kul! Middag och dricka hos världens bästa killkompis, sedan vidare ner på stan.
Wihoo!

A night out
2012-08-25kl:14:59:31 | Kategori: Roligheter!

Redo för en kväll på stan med bästa killkompisen! Woop woop!


...
2012-08-24kl:21:52:52 | Kategori: Livet

 

Timbuktu!!!
2012-08-23kl:23:37:59 | Kategori: Roligheter!

Timbuktu gästade Malmöfestivalen och jag och Anna var självklart på plats! Och herre min skapare vad bra det var! Såå jäkla grymt!! Detta kommer jag leva på länge!


I ♥ Zara
2012-08-23kl:11:01:28 | Kategori: Henrik

Detta står på Henkes önskelista inför hösten, från Zara.
 
 

Underbara tisdag!
2012-08-21kl:21:07:33 | Kategori: Livet

Ännu en underbar dag är till enda, tänk att livet kan vara så här kul! Hämtade H på dagis redan efter lunch och sedan tog vi bussen till stan för en sväng på Malmöfestivalen. Är inget stort fan av det egentligen men en gång får man väl ta sig dit. H tyckte i alla fall att det var jättespännande med alla människor och all uppståndelse. Vi gick även en sväng inom H&M och lilleman fick sig en superfin grön skjorta som han kommer bli så fin i! Visar er sen. Lite senare mötte vi upp Nikolina och William för fika och shopping på Entré. Som vi saknat våra fina vänner! Henrik och William leker så fint tillsammans nu och har så kul! Tänk att dom känt varandra hela livet. Dom kommer bli bra vänner i framtiden! Nikki och jag är ju lika på många sätt och fungerar så bra ihop, det är skönt med vänner som man bara klickar så bra med. Vi har "bara" känt varandra sedan gymnasiet, ändå är Nikki en av mina absolut bästa vänner. En vän man verkligen kan vara sig själv med och kan prata med om ALLT. Det är guld värt! Så tack för idag fina ni! 
Nu sover H och jag sitter och laddar upp för inför en arbetsintervju imorgon! Såå taggad. Inte varit på intervju på 3 ½ år så jag är lite ringrostig. Men det kommer gå super! Jag är så mycket mer säker i mig själv nu och tror på mig själv. Jag kan! Tänk att livet kan vända och bli så nycket bättre på bara ett par dagar. Fantastiskt!
 
Hoppas ni har en fin kväll! STOR kram till er som kikar in här! Berätta gärna vem ni är.
 
Och lite skön musik behöver vi ju alla: Här är min favorit för tillfället.
 
 

Jag vill känna att jag levt mitt liv
2012-08-20kl:22:02:00 | Kategori: Livet

Gabriellas sång. Texten träffade helt rätt, kunde varit jag som skrivit den.
 
"Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans
Jag vill känna att jag levt mitt liv"

Time goes by
2012-08-20kl:08:23:00 | Kategori: Livet

Det händer mycket på 1 år

Finaste vännerna
2012-08-19kl:20:22:00 | Kategori: Roligheter!

 Igår tog vi våra tandborstar och finkläder med oss och åkte till bästaste vännerna, Anna & Emma, för övernattning, bakning, mys och lek.
Emma skulle ha 1 års kalas och jag hade lovat Anna att hjälpa till med bakningen. Och vi bakade, bakade och bakade. Och Henrik och Emma lekte såå fint med varandra hela tiden, våra duktiga små älsklingar! Det märks att dom känns varandra hela livet :) Cupcakes, chokladbollar och nalletårta var det som skulle fixas och så duktiga vi var! Allt blev supergott och lyckat! Vi kanske ska ta och starta ett bageri ;)
Kalaset var också så himla mysigt och Emma fick massa fina paket!
Stora lilla gumman, tänk att 1 år går så fort! Tusen tack bästa vännen för en helt underbar helg med er!
 
 
 
 

Fina du
2012-08-18kl:11:47:13 | Kategori: Livet

Vi myser hos våra bästa. Henke sover ute i vagnen och Emma har just fått lunch. När hon somnat ska vi sätta igång och baka! :) hoppas ni har en fin lördag!


Mess my mind up
2012-08-17kl:23:12:43 | Kategori: Livet

Med lite tyngd i bröstet och ett huvud som känns som bly sitter jag nu här i min myshörna och min party-playlist på Spotify rullar. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och fösöka få hjärna att varva ner och hoppas att jag kan få mina tankar att lägga sig. Imorgon ska vi åka till Anna & Emma och mysa loss. Bakning, bus, god mat, cider och bästa sällskapet!!
Sov gott vänner!
 
 

...
2012-08-17kl:18:41:33 | Kategori: Livet


Älskade lilla du
2012-08-17kl:18:06:31 | Kategori: Livet

Mitt fina fina lilla barn. Utan dig kan jag inte andas. Du förgyller mitt liv på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Mamma älskar dig såå Henrik
 

typsikt
2012-08-17kl:14:57:52 | Kategori: Livet

Jaha... där rök min chans!!

...
2012-08-17kl:09:43:20 | Kategori: Livet

Inget är som väntans tider.


Home Sweet Home
2012-08-16kl:16:48:45 | Kategori: Livet

När det kommer till inredning och möblering är jag väl inte den man ska fråga om råd direkt. Jag blir gärna hemmablind och ser inte hur saker kan se ut i mitt huvud utan att testa. Som tur är har min mamma och syster den genen gemensamt och dom har hjälpt mig att få snyggt och fint här hemma sedan C flyttade ut. Nya möbler skulle in och jag ville gärna ha en annan möblering. Nu börjar det så smått att bli färdigt och jag är sååå nöjd!
En del finlir kvar men så är det väl alltid, man blir väl aldrig helt nöjd.
 
Här har ni i alla fall min nya myshörna. Made by Mamma! Visst är den myysig?!  Här sitter jag och njuter musik och bloggar på kvällen när H sover.

Back on track
2012-08-16kl:13:49:37 | Kategori: Livet

Ibland kommer det bakslag, man slår huvudet i väggen och glömmer bort hur bra man har det och hur bra att det blev som det blev istället för att det inte blev något alls. Helgen var ungefär den bästa i mitt liv, jag hade så kul att jag nästan blir rädd. KAN livet vara så här kul? Jag är väldigt tacksam för mina fina vänner, även om ni befinner er 30 mil bort så är ni allltid nära. Jag älskar er och tackar er för att ni "hjälpte mig" att komma tillbaka på banan.
 
Nina, Emelie, Frida & Martina, finaste finaste ni. Må ni alltid finnas för mig!
 
Och så lite skön musik
 

Arg
2012-08-15kl:22:43:21 | Kategori: Livet

Ibland kan jag bli så arg på mig själv!
Arg för att jag och C inte kände att vi inte var rätt för varandra innan vi fick H.
Arg för att jag inte kan ge H en "vanlig uppväxt" med mamma, pappa, barn och hus. Istället blir det mamma och hennes kille (NEJ jag har inte bråttom att träffa någon, men att vara ensam resten av livet känns inte som ett alternativ), pappa och hans tjej och möjligtvis halv- och bonussyskon.
Arg för att han kommer att få ha två hem, två rum, med sina saker utsprida som en luffare.
Arg för att jag blir rädd att han en dag ska se ner på mig och tycka illa om mig för att jag inte ville/kunde vara tillsammans med och älska hans pappa.
Arg för att jag kanske en dag träffar en man som jag älskar och att jag då ser i H´s ögon hur han önskar att det var hans pappa istället.
Arg för att jag känner mig nöjd och glad över vårt beslut.
Arg för att jag just nu mår så himla bra!
 
F*N!!Fina lilla du, om du bara visste hur mycket jag älskar dig!

Music mastero!
2012-08-15kl:17:04:00 | Kategori: Livet

Tjollahop på er i onsdagseftermiddan! Njuter ni av vädret? Vi har faktiskt varit inne idag och bara lyssnat på grym musik och myst! Vad vore livet utan musik!?! Herregud vad glad jag blir av musik!!
 
Och visst visade testet på äggallergi. Så nu vet vi det, ganska skönt att få det bekräftat!
 
Nu ska vi dansa vidare här hemma.
Puss
 

Love life!
2012-08-15kl:08:28:01 | Kategori: Livet

Ännu en underbar dag ligger framför oss! Tänk att en ganska lite förändring kan göra så stor skillnad! WIHOO!

Vi ska strax sätta oss i bilen och åka till sjukhuset i Lund, Där ska vi göra pricktest på H och se om vi kan få bukt med vad det är han är allergisk mot. Håll tummarna för oss att det "bara" är ägg.
 
Ha en fin dag, och glöm inte att lita på magkänslan!!
 

där jag hänger min hatt
2012-08-14kl:13:31:56 | Kategori: Livet

UUUUUUnderbar!!
 
Helgen var en av dom bästa i mitt liv!!
Maddi is back on track, fy f*n vad bra jag mår!!
 

Wihoo!!
2012-08-13kl:11:11:11 | Kategori: Livet

Idag känner jag livet i mig!!
 

Mot Göteborg!!
2012-08-11kl:11:22:23 | Kategori: Roligheter!


Trevlig helg!
2012-08-10kl:20:47:12 | Kategori: Roligheter!

Hej på er! Hoppas ni har en fin kväll. Här vankas det filmkväll med godis och bubbel! Blir en klassiker, Pearl Harbour, och oj vad vi kommer gråta..
Sen blir det sängen för att imorgon åka till Götet! Där ska jag shoppa medans Nina är på utbildning, wihoo!


❤❤❤
2012-08-08kl:22:44:47 | Kategori: Roligheter!

Imorgon är jag hos er!
❤❤❤
bilderna bjuder vi på...
 

Something new
2012-08-08kl:06:59:14 | Kategori: Livet

 
Idag ska dom bli mina!Och denna snyggingen ska få följa med hem till Henke!

RSS 2.0