<3
2012-11-30kl:09:07:29 | Kategori: Livet

Färga håret. Hamburgare. Skratt. Glädjetårar. Spänning. Kärlek. Förväntan. Overkligt. Underbart. Snö. Mys. Gulashsoppa. Film. Somna tätt. Livet.
 
<3
 

Älskade efterlängtade torsdag
2012-11-29kl:15:29:01 | Kategori: Livet

Ohh, jag älskar det. Känslan av pirr, nervositet, glädje och längtan! Denna torsdagen har varit efterlängtad så länge och jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på att den är här nu. Fina vänner och mys står på kvällens to-do. Och så en och annan puss förstås. Väskan är packad och nagellacket och strumpbyxor inhandlat. Tåget går om 1 timme men jag är redan på plats på centralen, myser med en latte och njuter av livet. Ibland är det märkligt hur något negativt bara kan vända och bli något positivt. Jag är så nöjd med livet och skäms inte för mina misstag. Gjort är gjort och det enda jag kan göra är att se framåt och glädjas med hur livet blev i slutändan. Det som inte dödar gör dig starkare och starkare är precis vad jag blivit!
 

Nytt kapitel
2012-11-19kl:07:48:38 | Kategori: Livet

Bloggen har legat på is ett tag, mycket som händer och mycket som ska hända. MEn jag känner att jag behöver blogga, jag behöver ha ett ställe där jag kan dela med mig av mina känslor, tankar, funderingar och erfarenheter.
 
Livet som ensamstående är bra. Jag trivs. Henrik och jag har skapat nya och fungerande rutiner, vi är glada.
Just nu söker jag jobb igen efter att mitt vikariat tog slut i fredags. Drygt men sant. Har ett möte idag på eftermiddagen som ska ge mig lite mer klarhet i min framtid hoppas jag.
 
Vi hörs när vi hörs. Puss på er!
 

RSS 2.0